<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3179103906146357818\x26blogName\x3d.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nradlnadrh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nradlnadrh.blogspot.com/\x26vt\x3d47595295862450681', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
bonjour ~

Welcome to the twenties world! I was once told that the twenties are the best years to make an account of precious memories of life, dreams and love–doing so in the most vibrant manner possible.

:a girl and superwoman.
+ follow |



new life begin
written on Thursday, April 13, 2017 @ 2:26 AM ✈

hi and maybe dah lewat kot alin nak ucapkan selamat tahun baru 2017. yelah now dah april kot haha. well seperti tajuk di atas, kehidupan baru alin baru sahaja bermula sejak sebulan yang lepas. well i got continues my further study di universiti diperingkat Ijazah Sarjana Muda. alhamdulillah. but alin terpaksa tukar course and maybe Allah dah tahu alin tak boleh nak go on dengan course yang lama. and I happy with my life now. tidur cukup makan? lagi lah cukup haha. so boleh dikatakan semuanya cukup lah. course baru, classmate baru, roommate baru. jadi alin kene biasakan diri dengan semua ni. kene pandai bawak diri kt tempat org and this is my first time jauh dari rumah. uwaaa homesick teruk. baru tahu rasa homesick tu mcm mana. so far dah sebulan alin duduk sini dengan roommate baru. classmate baru, semuanya okay. roommate jgn kata apa mmg gila-gila lah. and kehidupan uni ni sama je mcm diploma dulu tkde beza pun. and jangan lah percaya kata orang yang akan dapat jodoh bila masuk uni. semua tu menipu semata-mata haha. dari zaman diploma sampai lah ke degree gini jugak lah alin masih single. post kalini takde apa sangat pon. tunggu nextpost ok? alin cerita benda lain pulak. 

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life