<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3179103906146357818\x26blogName\x3d.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nradlnadrh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nradlnadrh.blogspot.com/\x26vt\x3d47595295862450681', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
bonjour ~

Welcome to the twenties world! I was once told that the twenties are the best years to make an account of precious memories of life, dreams and love–doing so in the most vibrant manner possible.

:a girl and superwoman.
+ follow |



people
written on Tuesday, May 31, 2016 @ 3:01 PM ✈

assalammulaikum guys. uish macam dah lama tak update blog kan? haha yelah sebulan ni busy buat part time dekat kedai baju penat gila gila gila. haha well masa kerja dekat kedai baju tu alin jumpa orang yang berjenis-jenis ragam tak kira lelaki ke perempuan ke budak-budak dan orang tua. kadang-kadang seronok tgk dorang ni sampaikan kita boleh senyum sorang-sorang haha serius lah tak tipu. ada satu customer bukan orang malaysia, i think arab kot boleh tak ia ckp dgn alin "please find his pants" haha kalau dia anak alin yes alin boleh carikan ni tak dia cakap cmtu then terus dia blah pergi cari baju dia and nasib baik mak budak tu datang that time bini dia cakap " its okat i'll find myself" see perbezaan antara suami dan isteri. haha dan ada lagi customer ni boleh dikatakan warga emas lah. bila dia carikan baju untuk suami dia bermcm-mcm kerenah laki dia tu itu tknak ini tknak tp bini tu ikutkan ajelah. bila si suami dah selesai beli baju dan turn bini pulak boleh dia tglkan bini dia sorg-sprg beli baju dan dia pergi lepak dekat kedai makan sebelah kedai alin kerja tu haha. dan budak-budak pon ada macam-macam kerenah ada yang masuk-masuk je kedai terus pergi section mainan ada yang jenis ikut mak ayah cari baju haha ada yang pergi cari baju sendiri lepastu panggil mak ayah sekuat hati haha how cute lah dorg ni. apa yang alin tgk bila dh berkahwin benda yang paling penting dalam rumah tangga adalah bertolak ansur. alin tk kawin lagi but i can see bila ada customer suami dan isteri and bwk lagi anak-anak berderet dekat blkg tu macam mana dorg jaga anak-anak dorg mcm mana dorg train anak dorg tu. :)

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life