<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3179103906146357818\x26blogName\x3d.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nradlnadrh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nradlnadrh.blogspot.com/\x26vt\x3d47595295862450681', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
bonjour ~

Welcome to the twenties world! I was once told that the twenties are the best years to make an account of precious memories of life, dreams and love–doing so in the most vibrant manner possible.

:a girl and superwoman.
+ follow |



give up? please dont!
written on Friday, April 8, 2016 @ 10:18 PM ✈

please jangan jadi seorang yang mudah berputus asa. tak mungkin gagal sekali selama-lamanya akan gagal. well for this week bermacam-macam benda tak berapa nak elok berlaku pada keluarga alin. dua kali accident dan ada perkara berlaku yang tak diingini di taska mak. hm i know i am not supposed to mengeluh kita sepatutnya bersyukur sebab even kami sekeluarga mengalamai beberapa hari yang agak sukar tetapi allah tetap permudahkannya. kadang-kadang apa yang berlaku tu adalah untuk memberitahu kepada diri kita sendiri apa yang kita dah tak amalkan apa yang Dia suruh, kita lupa apa yang Dia suruh kita buat untuk masa akan datang dan untuk berjaya. kita jadi lalai dan lupa segalanya bila kita senang. dan bila susah kita mencari-cari Dia untuk permudahkan segala urusan. Dia sering membantu kita tapi kita? tak membantu diri pun diri kita ni sendiri. walaupun dah banyak kali kita terkena kejadian yang tak diigini berlaku kita selalu marah, maki dan macam-macam lah. jangan lah macam tu, apa yang kita lalui tu semua mesti ada hikmahnya. pasti. 

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life