<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3179103906146357818\x26blogName\x3d.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nradlnadrh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nradlnadrh.blogspot.com/\x26vt\x3d47595295862450681', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
bonjour ~

Welcome to the twenties world! I was once told that the twenties are the best years to make an account of precious memories of life, dreams and love–doing so in the most vibrant manner possible.

:a girl and superwoman.
+ follow |



lifeeeee
written on Sunday, March 13, 2016 @ 12:48 AM ✈

hai guys. macam lama jugak kan tak update blog ni. well nak buat cane. kite busy dengan studio last semester. hmm in 3 years for diploma ni macam-macam jenis orang yang alin jumpa, ada yang jenis pentingkan diri, ada yang jenis acah-acah rajin ada jugak yang jenus mengampu lecturer dannn ada jugak yang jenis lepas tangan bila dapat kerja berkumpulan. masa alin praktikal dulu pun ada jugak yang jenis mengampu manager ataupun bos. semua benda dia nak buat.  kalau boleh semua benda dia nak nampak bagus. yang jenis mengampu bos ke mananger tu pergi lah dia kesana pergi main jauh jauh. meh sini alin cerita jenis-jenis yang berada di dalam class. salah satunya jenis pentingkan diri sendiri. bila kita buat kerja dalam kumpulan mesti lah ada kerjasama kan? even kerja kau dalam group tu tk sebesar mana pun. tapi ada jugak yang jenis lepas tangan mungkin dia fikir takpelah group aku dah ramai. yes mmg lah ramai tapi bila orang tak nampak kau buat kerja ataupun tak datang perjumpaan orang akan sakit hati, orang akan marah dan orang akan mengata kau macam-macam. dan nak buat macam kan dah memang dia ni jenis tak amek tahu apa yang orang nak cakap. dan ada jugak yang jenis asyik ingt dia je yang banyak assigment, macam lah ahli group yang lain tkde assigment lin jugak. yang ni takleh nak cakap ape lah. karang kalau cakap lebih-lebih merajuk pulak. dan ada sejenis manusia jugak yang jenis tak reti nak amek pandangan orang lain. yang dia tahu idea dia je yang bagus, idea orang lain boleh pergi masuk dalam tong sampah. ini membuatkan kami-kami yang ada idea ni tak sampai hati nak sakitkan diri sendiri untuk mmeberi idea sebabnya nnti idea tu akan dimasukkan ke dalam tong sampah juga. sebab pada kami-kami ni fikir idea kami ni mungkin tak segempak, sehebat mereka tu. dan mungkin dia pandang rendah pada kami. tapi, bila kami-kami ni diam tak beri idea dicakap tak membantu :') manusiaa.. entah ape yang dia nak pun tk thu lah. ha yang ni paling paling palingggggg annoying. sejenis manusia yang hanya nak maintainkan dean list dia. tak kisah macam mana caranya sekali pun dia nak jugak dean list tu ada yang sampai sanggup tikam belakang kawan sendiri. ni hakikat. bila orang cakap masuk universiti ibaratkan akan melalui dunia yang sebenar. pada alin ini baru suku daripada sebenar tu. bila kau dah smbung study peringkat lebih tinggi dan kau dah start kerja, kau akan jumpa orang lagi menakutkan dari ini. dan masa tu bru kita akan melalui dunia yang sebenar-benarnya. 

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life