<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3179103906146357818\x26blogName\x3d.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nradlnadrh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nradlnadrh.blogspot.com/\x26vt\x3d47595295862450681', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
bonjour ~

Welcome to the twenties world! I was once told that the twenties are the best years to make an account of precious memories of life, dreams and love–doing so in the most vibrant manner possible.

:a girl and superwoman.
+ follow |



written on Tuesday, March 29, 2016 @ 2:30 AM ✈

assalammualaikum,   hi guys. by the way pejam celik pejam celik dah nak sampai penghujung semester untuk diploma last semester. dulu asyik cakap "ish bila nak habis study ni, dorang dh hbs dah" okay ayat ni mmg glamourss gila di kalangan student yang ada kawin jenis semester pendek ni. but its okay lumrah bila jadi student wehhhh. so final year projek, final year presentation dah habis yay. ia berlaku dengan jayanyaaa and for the last time supervisor ada cakap satu benda yang alin takleh lupa "NEVER STOP LEARNING" even kau dah habis belajar kt uni ke kolej ke sekolah ke, apa yang kau buat tu adalah salah satu pembelajaraan even kau kata "eh aku sekarang ni dah kerja lah" well kau buat kerja tu semuanya betul ke? takkkk kan? kau akan pergi tanya pada orang yang lebih arif untuk mendapatkan sedikit tips. and itu lah yang dinamakan belajar. pergi lah mane-mane sekali pun semua nya sama if tak tahu kene lah bertanyakan? untuk dapatkan jawapan yang betul-betul menjawab persoalan kau ni. well alin adalah satu cerita ni, masa praktikal. budak ni adalah seorang senior alin dekat kampus, and budak ni memang cantik gila gila sampaikan staff dekat company tu smpai tkleh toleh tmpt lain dah kene tgk muka dia je. so nak dijadikan cerita dia ni interview untuk dapat kan technician autocad dekat company tu. boss kasi masa 30 minit untuk siapkan layout dah diberikan tu. okay masa tu kiteorg kononnya nak lah tolong lah dapatkan jawatan tu. so kiteorg pun tanya. "eh okay tak? boleh tak? kalau tk boleh kak ni boleh tlgkan abg ni pun boleh tlg kan dorg pro kt sini." dia pun ckp eh tkpe ok dengan muka sombong dia tu. last-last 30minit dh hbis mcm tu je dann nak tahu takk layout dia tak siapp langsung dia kata kt boss dia tak reti nak setting benda ni cmne. and yess mmg abg tu saja tukarkan setting acad tu nk tgk dia boleh buat ke tak. rupanya tidakk sebab dia tak reti nak bertanya. mungkin dia fikir dia lagi pandai dari orang lain kut. mungkin lahh. 

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life