<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3179103906146357818\x26blogName\x3d.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nradlnadrh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nradlnadrh.blogspot.com/\x26vt\x3d47595295862450681', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
bonjour ~

Welcome to the twenties world! I was once told that the twenties are the best years to make an account of precious memories of life, dreams and love–doing so in the most vibrant manner possible.

:a girl and superwoman.
+ follow |



lelaki atau perempuan?
written on Saturday, December 19, 2015 @ 11:46 PM ✈

19 disember 2015? dekat dah nak masuk tahun baru azam baru. emm azam baru? azam tahun baru kalini adalah nak capaikan azam tahun baru yang lepas-lepas dan masih lagi belum ditunaikan.okay actually tu bukan niat nak post pasal tahun baru ni. untuk entri kalini nak cerita pasal attitude lelaki dan juga perempuan. tadi alin pergi lah tgk wayang dengan classmate alin dalam 5 orang. then masa kami tgk wayang tu row kerusi depan kami tu adalah student lelaki dan mungkin mereka satu kampus dengan alin. mungkin lah tak tahu betul ke tidak. masa tengah tgk wayang tadi lah kan. adalah sorang budak laki ni bukak phone and guess what? emm alin nampak lah wallpaper phone yang agak tak menyenang bagi semua kaum perempuan iaitu bahagian dada yang tak sepatutnya dipertontonkan oleh lelaki. walaupun gambar tu mungkin bukan orang islam, dan sebagai orang islam dia tak patut lah buat gitu kan. begitu jugak perempuan yang letak wallpaper lelaki korea yang ada badan berketak-ketak tu. tak bagus sebenarnya. nak letak boleh tapi biarlah sopan as a muslim for us. alin bukan nak kata lelaki ni semua perangai tak elok lah apa lah dan alin tak kata jugak perempuan tu salah sebab alin pun perempuan and alin pun minat jugak dengan mamat-mamat korea ni but alin takde lah fanatik sangat smpai bila dia bukak baju alin jd excited terlebih minat pada muka dia yg handsome dia ja >.< haha. alin cuma cerita apa yang alin lihat dan lalui depan mata alin sahaja ya. 

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life